Hur ska du synas?

Vad är bästa sättet för dig och ditt företag för att nå ut till dina potentiella kunder? Vi är experter på att kommunicera på ett färgsprakande sätt och hjälper företag dagligen att hitta bästa kanalen till sin målgrupp. Är du nyfiken på mer? Kom till oss så bjuder vi på en kopp kaffe och vi kan prata om hur ditt företag kan synas på bästa sätt.

Sätt på kaffe

Film

Vill du kommunicera på ett effektivt sätt? Då är film rätt media för dig! Från idé till färdig produktion levererar vi den film som passar dig. En reklamfilm i tv, en webbfilm på din hemsida eller kanske en presentationsfilm på ett evenemang?


3D

Med 3D känns det som allt blir möjligt. Vi kan t.ex. modellera och animera dina produkter där vi erbjuder ett fotorealistiskt resultat. Tänkt dig ett hus där varje planka flyger på plats på några sekunder. Bara fantasin sätter gränserna!


Grafik

Att följa med trender är viktigt, inte minst för företag som vill följa eller t.o.m. leda utvecklingen. Vi hjälper dig att designa modern och träffsäker grafik som ger dina produkter/tjänster nytt liv.


Webb

En hemsida är varje företags och organisations virtuella ansikte. Det är ofta på den platsen första intrycket skapas och då är det viktigt med rätt kommunikation. Vi utgår från din nivå för att utveckla bästa möjliga lösningen för dig och ditt företag.


Presentationer

Använder du fortfarande Power Point-presentationer? Sluta med det! Vi utvecklar en innovativ och filmisk upplevelse som ökar hela din publiks intresse under hela presentationen. Presentationen är onlinebaserad och finns med dig var du än är.


Kreativa idéer

Vad är en produktion utan en riktigt bra idé? Vare sig det gäller film, hemsida eller presentation utgår vi från grunden. Utifrån inspirerande och kreativa möten utvecklar vi en idé som ofta överträffar kundens förväntningar.